

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Крайният резултат ще ви остави без думи - изключително ароматен, с характерния вкус на картофи и една приятна нотка на тиквички
Сервирайте я с гарнитури - като ориз, паста или картофи
Най-добре е да приготвите гозбата със свинско месо, но нищо не пречи да използвате пилешко, телешко, заешко или каквото месо в момента имаме под ръка
Вижте каква е тайната
Може да се приготви с различни сосове, от тиквички до сирена, доматен сос, къри
Стават хрупкави отгоре и с чудесен и наситен вкус отвътре
Рецептата е проста с продукти, които ги има във всеки хладилник
Ще ви трябва много по-малко време, за да изпържите чебуреки
Свежо лятно предястие
Буквално ще си оближете пръстите, а всичко е много лесно и най-вече бързо